Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmmoot en papillotte I

Aantal personen: 4

Ingrediënten

100 gr peultjes
100 gr taugé
1/2 rode paprika
4 eetlepels gezouten cashewnoten
zout, peper
4 zalmmoten á ± 125 gr
2 eetlepels zonnebloemolie
aluminiumfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 225°C.
Haal de peultjes af en was ze.
Was de taugé.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in repen.
Leg 4 stukken aluminiumfolie naast elkaar, verdeel er de
groenten en de cashewnoten over en bestrooi de groenten met
zout en peper.
Leg de zalmmoten op de groenten en besprenkel ze met
zonnebloemolie.
Bestrooi de zalm met zout en peper, vouw het folie dicht en
Laat de vis midden in de oven in ± 20 minuten gaar
worden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Garnalensoep
Mosselen (4 pers)
Zalm terug-in-de-pan
Gestoofde paling I
Kabeljauw goulash

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes